Настаняване

Условия за настаняване

1. Часове за настаняване и освобождаване на стаите:

*Настаняване: след 15:00 ч.

*Освобождаване на стаите: до 12:00 ч.

При по-късно освобождаване на стаята, в случаите когато това е възможно и е предварително съгласувано с Рецепция, се заплаща допълнителна такса, както следва:

*При освобождаване на стаята до 18:00 часа се дължи такса, според обявения ценоразпис за късно освобождаване.

*При освобождаване на стаята след 18:00 часа се дължи заплащане в размер на 100 (сто)% от стойността на нощувката.

2.Резервациите се пазят до 24:00 ч. на съответния ден на пристигане.

3. В хотела се приемат домашни любимци без допълнително заплащане като се изисква да са с изградени хигиенни навици и при ежедневното почистване на стаите да не са в помещението.

4. Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с направените резервации и няма да бъде предоставяна за други цели.

Полупансион

Изхранване

Изхранване - блок маса при зает капацитет от минимум 50% или ако не е уговорено друго в конкретна оферта

Закуска

Закуска - 08.00 – 10.00ч. - разнообразие от колбаси, млечни изделия, сезонни плодове и зеленчуци, тестени изделия, макаронени изделия, безалкохолни и топли напитки.

Вечера

Вечеря - 19.00 – 20.30ч. - традиционна българска кухня - основни ястия, скара, салати, гарнитури, сезонни плодове и зеленчуци, десерти, безалкохолни напитки, наливни бира и два вида вино (бяло,червено).

ВАЖНИ УТОЧНЕНИЯ:

  • В деня на пристигане, полупансионът започва с вечеря - в деня на заминаване завършва със закуска
  • В деня на пристигане, настаняването в хотела и ползването на паркинг става след 15:00ч
  • В деня на заминаване, стаите се освобождават до 12:00 ч. Престоят след 12:00ч е при възможност, заплаща се допълнително, и е възможен при потвърждение от служител на рецепция! Паркингът се освобождава до 12:30, престоят след това се заплаща
  • Изнасянето на храни и напитки извън помещенията за хранене се заплаща
  • Хотелът не носи отговорност за пари и ценности непредадени за съхранение в сейф на рецепция
  • Не е допустимо присъствието по баски костюм в ресторанта. Не се толерира влизането в ресторанта с чанти /освен дамски/
  • Обслужването на гости по бански костюми е разрешено само в заведенията около басейна. Не е допустимо присъствието по баски костюм в основния ресторант. Не се толерира влизането в ресторанта с чанти /освен дамски/
  • Не се разрешава резервирането на шезлонги около басейна- хавлиите оставени на резервираните шезлонги се събират от персонала обслужващ басейна

Настаняване и плащане

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ, АНУЛАЦИИ И ПЛАЩАНЕ

I. Резервации могат да се направят по един от следните начини:

1. Еmail: hotel.elitza@abv.bg

2. Тел.: 0878 567 789, 0888 430 008

II. Условия и срокове за анулации:

1. При неусъществяване на пътуването по причини свързани с Ковид 19 няма срокове за анулация и Хотелиерът дължи пълно възстановяване на авансово платените суми до 30 дни от датата на неусъществената почивка или предлага промяна на датите ако има свободни места.

2. При анулация по други причини, направена до 30 дни преди датата на настаняване се възстановява изцяло платеният аванс.

3. При анулация между 30 и 15 дни преди датата на настаняване се удържа стойността на първата нощувка.

4. При анулация под 14 дни преди датата на настаняване не се възстановяват авансово платените суми, но може да бъде променена датата на престой ако има места.

III. Условия за плащане и гаранция на резервация:

1. В срок от 5 работни дни след потвърждение на резервацията се изисква предплащане на 50% от общата сума.Заплащането се извършва по банков път като данните за превода са следните:

ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД

BG59BPBI81701605266363  

ЛЕД ТРАВЕЛ ООД

*Моля, задължително посочвайте в основанието дати на престой по резервация,  име по резервация, тип помещение.

2. Крайното плащане се извършва на рецепция в хотела.

3. Резервации, незаплатени в посочения срок се считат за анулирани